16 juni 2011

Tuinenfietstochten vereniging Groei en Bloei

Vereniging Bartiméus Sonneheerdt en Groei&Bloei Doorn e.o. verzorgen op zaterdag 18 juni samen een tuinenfietstocht in Doorn en omgeving. De start is vanaf 10.00 uur bij de moestuin van Bartiméus Doorn. Daar krijgen de deelnemers een routebeschrijving.

Deelnemers kunnen ook elders op de route starten, maar moeten zich dan wel van tevoren even aanmelden via www.steunbartimeus.nl/tuinenfietstocht Dan krijgen zij de routekaart thuisgestuurd en een sleutelkaart als bewijs van deelname. Dat bewijsje kunnen de deelnemers dan laten zien bij de tuineigenaren. Deelnemers betalen 10 euro per persoon; kinderen tot 12 jaar mogen gratis meedoen. De prijs is inclusief een lunchpakket, verzorgd door Doornse ondernemers. In elke tuin is ook iets te doen voor kinderen. De opbrengst van deze fietstocht gaat naar aangepaste fietsen voor de meervoudig beperkte bewoners van Bartiméus in Doorn.

Ook de afdeling Driebergen van Groei en Bloei verzorgt een tuinfietsentocht. Dit jaar zal voor de 11e maal de open tuinendag georganiseerd worden op zaterdag 25 juni 2011. De tuinen zijn te bezichtigen van 10.00 tot 17.00 uur. Het moet een gezellige, druk bezochte dag worden, waarin de tuinen en hun eigenaren centraal staan. Naast vijvers, bloemen en planten in fraai aangelegde tuinen, kan men ook genieten van kunst in de tuin, verzorgd door Driebergse kunstenaars. Meer informatie is te vinden op http://driebergen.groei.nl/index.php?id=29841

Geen opmerkingen:

Een reactie posten