13 mei 2011

Leuke activiteiten

De komende weken zijn er weer volop leuke fietsactiviteiten, hopelijk wordt het weer lekker weer.

  • Zondagmiddag wordt in Doorn een Bakfietsrally gehouden. Bakfietsliefhebbers gaan gezamenlijk een stuk fietsen voor het goede doel. Het inschrijfgeld gaat naar de kankerbestrijding van de Dr. Daniel den Hoedkliniek in Rotterdam. Kijk voor meer informatie op http://www.bakfietsrally.nl
  • De gemeente Utrechtse Heuvelrug organiseert de Duurzame Dagen, die in het teken staan van water en watermanagement. Er zijn verschillende fietstochten en op zaterdag 21 mei zijn enkele watergerelateerde installaties open voor het publiek, zoals de waterproductie en waterzuivering in Driebergen en de grote Lekstuw van Amerongen. Een mooie bestemming om op de fiets naar toe te gaan!
  • Voor de snelle beslissers is morgen de Grietmarkt in Amerongen nog een aanrader. Veel kunst en cultuur en ambachtelijke producten in een aantrekkelijke omgeving. Bij de najaars-Grietmarkt zorgt de Fietsersbond altijd voor een gratis bewaakte stalling. Morgen gaan we echter banden pompen bij Albert Heijn in Driebergen en mensen vragen of ze tevreden zijn met de stallingsvoorzieningen.
  • Geen opmerkingen:

    Een reactie posten