28 september 2006

Heuveltrapper volgt Driewieler op

Na ons jarenlang te moeten behelpen met een Driewieler om het nieuws tot de leden te brengen, zijn we dan nu toch echt gevorderd tot de Heuveltrapper. In het laatste nummer van de Driewieler werd een prijsvraag aangekondigd voor een originele inzending voor het ledenblad.

Verschillende lezers namen het toetsenbord ter hand en verzonnen klinkende namen. Een Driebergse lezer vroeg of "Ventieleren" een passende nieuwe naam voor het periodiek kunnen zijn. Daarnaast kwamen suggesties binnen als de Heuvelrug Fietser en de Heuvelrug Velo. Omdat we graag iets van de Heuvelrug terug wilden laten komen in de nieuwe naam is het uiteindelijk "de Heuveltrapper" geworden. Ons lid E.J. van Hoorn uit Maarn tekende voor deze naam en is inmiddels in het bezit van het prijzenpakket: een verzameling fietstochten langs het water, uitgegeven door het landelijk fietsplatform.

Ook is de Heuveltrapper inmiddels bij de leden verschenen. In het eerste nummer met de nieuwe naam is onder andere nieuws te vinden over de Fietsbalans en de Fietsrouteplanner op internet, maar ook een mooi artikel over het verkeer en het gedrag van fietsers en automobilisten. Binnenkort ook op de website te vinden en door het toenemen van de bandbreedte beschikbaar in PDF-formaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten